Servicii

Oferim trei categorii de servicii care sunt in legatura cu profilul firmei noastre.


Serviciile de montaj, punere in functiune si instalatii termice inlud atat montarea arzatoarelor cat si reglarea acestora pentru poluare minima si eficienta maxima. Montajul include si partea de automatizare, adica legarea arzatorului la panoul de comanda si eventual a pompelor de circiulatie agent termic. Avem echipe specializate care pot preda la cheie o instalatie termica in orice zona a tarii. Echipa respectiva face atat proiectarea instalatiei termice cat si realizarea efectiva a acesteia conform dorintelor clientului. Avem la activ lucari d einstalatii termice cu incalzire in pardoseala, cu calorifere sau aeroterme.


Serviciile de evaluare si certificare energetica sunt necesare acolo unde este mai dificil de estimat necesarul de caldura si implicit consumul de combustibil. Asiguram prin personal calificat consultanta si certificari energetice precum si lucrari mai complexe de audit energetic. Trebuie verificata in detaliu structura cladirii si punctele ei slabe pentru a putea interveni la minimalizarea pierderilor termice.


Serviciile de evaluare imobiliara tin de ansamblul cladirii si este deja cunoscut ca valoarea unei cladiri, a unei investitii creste o data cu incadrarea acesteia intr-o clasa economica de consum termic. Aceste evaluari asigura o opinie documentata asupra a ceea se numeste - valoare de piata a unei proiprietati imobiliare. Suntem autorizati de Anevar sa evaluam proprietati imobiliare atat pentru impozitare cat si pentru alte scopuri (reorganizare, garantie, etc).