Generator de aer cald cu arzator de ulei uzat

Generator de aer cald cu arzator de ulei uzat CITERM

Pot fi adaptate tuturor cerințelor de caldura: cu putere termica de aer cald de la 55 kw, de exemplu pentru garaj, până la 230 kw pentru săli mari. Generatoarele de aer cald asigură căldură imediată în următoarele aplicații, pentru a se potrivi tuturor dimensiunilor clădirilor: fabrici și hale de producție, ateliere și garaje, facilități sportive, sere.

Generatoarele de aer cald CITERM sunt imediat gata de utilizare. Aerul cald este emis instantaneu în zona solicitată, spre deosebire de sistemul indirect de încălzire care utilizează abur sau apă, care are adesea perioade lungi de pornire. Grupul de ventilatoare include unul sau mai multe ventilatoare duble centrifuge Soler & Palau, echilibrate static și dinamic.

Echipamente electrice - pentru comanda automată sau manuală a ventilatoarelor și pentru oprirea de urgență a arzătorului în caz de supraîncălzire a aerului ,inclusiv tabloul electric și termostatul dublu sunt fabricate de celebra firma Honeywell. Generatoarele de aer cald CITERM au schimbător de căldură cu eficiență ridicată si e realizat din oțel inoxidabil rezistent la căldură AISI 310.

Descarca: