Despre noi

Firma Tools Trade

Tools Trade este firma importatoare cu exclusivitate in distributia si instalarea pe tertoriul Romaniei a echipamentelor de incalzire produse de doua firme de prestigiu din Serbia: firma Citerm - producator de arzatoare automate de combustibil lichid, generatoare de aer cald si firma Sukom - producator de cazane de incalzire din otel. Astfel suntem mandri sa oferim clientilor nostri cazane de incalzire atat pe combustibil lichid cat si combustibil solid sau cazane pentru arzator de peleti, cu pana la 5 ani garantie An de an portofoliul de clienti a crescut si multumirea noastra consta in recomandarile acestora .

Pentru a acoperi si cererea clientilor nostri de cazane termice cu peleti sau biomasa am deschis colaborarea cu firma Bioprom firma renumita deja pentru robustetea arzatoarelor si tehnologia inovativa a acestora.

Odata cu dezvoltarea afacerii am diversificat oferta cu generatoare de aer cald si accesorii pentru centralele termice :aeroterme de perete , perdele de aer cu agent termic.

Am reusit sa sa dezvoltam o retea de distribuitori care sunt pregatiti sa instaleze si sa asigure service oriunde in Romania. Prin acestia asiguram atat vanzarea echipamentelor cat si proiectarea si executia intregii instalatii termice

Asiguram pentru fiecare lucrare proiect automatizare asolicitata de cllent pentru comanda centralei prin internet , monitorizarea nivelului de combustibil lichid sau alte sisteme inteligente de control.

Firma Citerm - foloseste in fabricarea arzatoarelor automate de ulei uzat si peleti tehnologie de ultima generatie precum si componente ale producatorilor de renume (Siemns, Delavan, s.a)

De asemenea suntem parteneri pentru firma Thermostahl Grecia care produce cazane de incalzire pentru combustibili solizi, lichizi sau biomasa.

Oferta noastra este completata si de majoritatea accesoriilor ce tin de sistemele de incalzire: boilere, pufere, boilere de incalzire, pompe de circulatie, aeroterme, cosuri de evacuare, etc.

Serviciile pe care le oferim conexe importului si vanzarii sunt:

  • punere in functiune.

  • suport pentru obtinerea de Autorizatii de Mediu.

  • evaluari energetice pentru stabilirea necesarului termic optim.

  • realizarea de instalatii termice la cheie.

  • service asigurat in toata tara

La rubrica "galerie" din site se pot vedea cateva imagini sugestive cu instalatii termice vandute si instalate de noi.

CONFORTERM=CONFORT TERMIC


Deviza noastra: Clientii nostri ne promoveaza afacerea.