Centrale Sukom Primula cu arzator combustibil lichid (ulei uzat, CLU, CTL)

Centrala cu arzator de ulei uzat - Sukom

Sunt cazane din oţel de înaltă eficienţă cu funcţionare pe combustibil lichid (ulei uzat, biodiesel, ulei vegetal, etc). Principiul de funcţionare se bazează pe întoarcerea flăcării în focar. Cazanul (centrala) este realizat ca un cazan de tip tub de flacără reversibil și retea de conducte de fum. Primul și al doilea schimb căldura este produs prin metoda radiației într-un tub cu flacără reversibilă, în timp ce un al treilea schimb de căldură are loc în conducta de ardere, înaintea gazelor de ardere. Acestea părăsesc centrala în principal prin metode de convecție și conductie. In interiorul cazanului în conductele de ardere sunt instalate turbulatoare care permit un schimb mai bun de gaze de ardere și de căldură cu agentul termic, crescând astfel randamnetul cazanului. Construcția cazanului este astfel facuta încât aceste cazane să poată suferi cu ușurință schimbări bruște de regim atunci când funcționează sistemul de încălzire. Cazanul este destinat producerii de apă caldă în modurile de funcționare 110 / 90ºC, precum și 90 / 70ºC cu o presiune maximă de lucru de 3 bar.Corpul cazanului este bine izolat cu vată minerală și mantalele sunt protejate prin plastifiere. Cazanele sunt destinate producerii de apă caldă (agent termic).

Având contrapresiune în focar, cazanul este proiectat să funcţioneze optim cu arzatoarele de ulei uzat Citerm si King Wei.

Cazanele dispun de panou de automatizare al functionarii arzatorului pe ulei si produc agent termic care este livrat pe conducta de tur si retur.

Dispunem in oferta de cazane de incalzire Sukom ale caror putere acopera domeniul de 26-5000 Kw.

Cazanul este protejat de presiune ridicată de o supapă de siguranță instalată la locul prescris pe cazan.

Testat și marcat CE, conform Standardului European EN 303-3

Descarca: