Arzator de ulei uzat CITERM Gp

Fac parte din categoria de arzatoare de putere mare si sunt special concepute pentru cazane mari. Arzătoarele CITERM sunt proiectate pentru următorii combustibili: motorină EL, bio-diesel, ulei de uz intern, ulei organic, ulei uzat, precum și combinații ale tuturor celor menționate.

Tehnologia performanta , debitul mare de aer si componentele fiabile fac din aceste arzatoare alegerea optima pentru incalzirea spatiilor mari. Sunt eficiente energertic, sigure si fiabile.

Seria de arzătoare Citerm GP este destinată utilizării industriale sau comerciale. Acestea reflectă experiența noastră îndelungată și dedicarea în dezvoltarea de produse "ecologice", eficiente și de înaltă calitate în acest domeniu. Am obținut standarde ridicate și oferim un produs foarte accesibil.

Arzatoarele Gp sunt cu pompa de combustibil incorporata dar la comanda se pot livra si cu pompa separata de arzator. Ca si cele din gama Junior sunt compacte si pot fi instalate pe aproape orice tip de cazan - atat pentru combustibil lichid cat si solid.

Arzatoarele Gp sunt fabricate pentru a lucra pe sapte game de puteri: (25-35kw), (35kw -65kw), (50kw - 85kw), (60-120 Kw), (60-150 Kw), (130-201 Kw), (130-250 Kw). Fac parte din categoria arzatoarelor care necesita o sursa de aer comprimat. La cerere se pot livra cu un compresor ultrasilentios incorporat.

Avantajele arzatorului din seria Gp sunt:

  • ventilator de debit mare compact turnat din duraluminiu
  • automatizare integrala SIEMENS Germania
  • sisteme de siguranta la toate etapele procesului de ardere
  • diuza de pulverizare DELAVAN USA - dovedita cea mai fiabila !
  • Alimentare monofazica (220 V)

COMBUSTIBILI

Arzatoarele de ulei sunt potrivite pentru utilizarea unei varietati de uleiuri naturale, uleiuri minerale și uleiuri sintetice. Laboaratoarele Aerolab cat si Agentia Nationala de Mediu certifica aceste arzatoare ca fiind pretabile la valorificarea uleiurilor uzate. De aceea, arzătoarele sunt licențiate.


Descarca: