Arzatoare de ulei uzat KingWei

Fac parte din categoria de arzatoare de putere mare (intre 300 Kw si 2700 Kw)si sunt special concepute pentru cazane mari si foarte mari. Arzătoarele KingWei sunt proiectate pentru următorii combustibili: motorină EL, bio-diesel, ulei de uz intern, ulei organic, ulei uzat, precum și combinații ale tuturor celor menționate.

Tehnologia performanta , debitul mare de aer si componentele fiabile fac din aceste arzatoare alegerea optima pentru incalzirea spatiilor mari. Sunt eficiente energertic, sigure si fiabile.

Seria de arzătoare KingWei este destinată utilizării industriale sau comerciale. Acestea reflectă experiența noastră îndelungată și dedicarea în dezvoltarea de produse "ecologice", eficiente și de înaltă calitate în acest domeniu. Am obținut standarde ridicate și oferim un produs foarte accesibil.

Arzatoarele KingWei sunt cu pompa de combustibil separata de arzator. Sunt compacte au un numar mare de diuze (4-12 si pot fi instalate pe aproape orice tip de cazan - atat pentru incalzire , pentru abur sau pentru sisteme de uscare seminte sau fructe.

Arzatoarele KingWei sunt fabricate pentru a lucra pe cinci game de puteri: (300-460kw), (480-570kw), (600-700kw), (800-1100 Kw), (2000-2700 Kw). Fac parte din categoria arzatoarelor care necesita o sursa de aer comprimat. La cerere se pot livra cu un compresor ultrasilentios incorporat.

Avantajele arzatorului din seria KingWei sunt:

  • ventilator de debit mare compact turnat din duraluminiu
  • automatizare integrala KingWei cu telecomanda
  • sisteme de siguranta la toate etapele procesului de ardere
  • diuza de pulverizare DELAVAN USA - dovedita cea mai fiabila !
  • Alimentare monofazica (220 V)
  • Pornire/ oprire din telecomanda

COMBUSTIBILI

Arzatoarele de ulei sunt potrivite pentru utilizarea unei varietati de uleiuri naturale, uleiuri minerale și uleiuri sintetice. Laboaratoarele Aerolab cat si Agentia Nationala de Mediu certifica aceste arzatoare ca fiind pretabile la valorificarea uleiurilor uzate. De aceea, arzătoarele sunt licențiate.


Descarca: