Panoul de comanda include toate legaturile si instrumentele de masura necesare pentru asigurarea controlului cazanului si aunei bune functionari a acestuia. Toate instrumentele si conexiunile sunt executate cu materiale de calitate de catre producatori de prestigiu.

Instrumentele (termometru, termostate, si termostatul de siguranta) prezinta sonde din alama, fiind in contact direct cu apa din cazan. In vederea unei bune transmiteri a parametrilor, trebuie sa existe in locasul special prevazut o teaca cu ulei. pentru montajul sondelor.

Panoul cuprinde termometrul de control al temperaturii, termostatul de unde se va regla temperatura apei din cazan - va opri arzatorul la atingerea temperaturii setate, termostatul de siguranta care va opri arzatorul daca temperatura in cazan creste accidental peste 100 de grade, comutatorul ON -OFF si lampa de semnalizare a functionariii arzatorului.

PAnoul este prevazut cu un releu ce permite cuplarea la un termostat de ambianta (wireless0 ce poate opri functionarea arzatorului cand in incapere s-a ajuns la temperatura dorita. Termostatul de ambient nu face parte din doatrea panoului de comanda.

Descarca: