Despre noi

Firma Tools Trade

Tools Trade este firma importatoare cu exclusivitate in distributia si instalarea pe tertoriul Romaniei a echipamentelor de incalzire cu ulei uzat, CLU si si cu peleti produse de renumita firma CitermSerbia- recunoscuta in toata Europa pentru fiabilitatea produselor sale. An de an portofoliul de clienti a crescut si recomandarile acestora ne fac sa fim mandri de activitatea noastra.

Odata cu dezvoltarea afacerii am diversificat si oferta cu panouri solare de incalzire apa calda menajera. Acestea impreuna cu centralele termice reprezinta o combinatie economica de a incalzi agentul termic atat in anotimpul rece cat si cel cald.

Am reusit sa sa dezvoltam o retea de distribuitori care sunt pregatiti sa instaleze si sa asigure service oriunde in Romania. Prin acestia asiguram atat vanzarea echipamentelor cat si proiectarea si executia intregii instalatii termice

Firma Citerm - foloseste in fabricarea arzatoarelor automate de ulei uzat si peleti tehnologie de ultima generatie precum si componente ale producatorilor de renume (Siemns, Delavan, s.a)

De asemenea suntem parteneri pentru firma Thermostahl Grecia care produce cazane de incalzire pentru combustibili solizi, lichizi sau biomasa.

Oferta noastra este completata si de majoritatea accesoriilor ce tin de sistemele de incalzire: boilere, pufere, boilere de incalzire, pompe de circulatie, aeroterme, cosuri de evacuare, etc.

Serviciile pe care le oferim conexe importului si vanzarii sunt:

  • punere in functiune.

  • suport pentru obtinerea de Autorizatii de Mediu.

  • evaluari energetice pentru stabilirea necesarului termic optim.

  • realizarea de instalatii termice la cheie.

  • service asigurat in toata tara

La rubrica "galerie" din site se pot vedea cateva imagini sugestive cu instalatii termice vandute si instalate de noi.

CONFORTERM=CONFORT TERMIC


Deviza noastra: Clientii nostri ne promoveaza afacerea.