Centrala cu arzator de peleti

Cazanul cu arzator de peleti este un set integrat care constă dintr-un cazan de combustibil solid cu trei treceri, un arzător de pelete de lemn (atașat la cazan) și un depozit de 300 kg de peleti.

Este complet adaptat pentru arderea peletilor și îndeplinește cerințele directivei europene privind mașinile MD 2006/42, precum și norma pentru cazanele cu combustibil solid EN 303/5.

Părțile suplimentare includ: termostatul de siguranță pentru pompa de circulație, termometru, sistemul de curățare manuală a fundului cazanului ("scraperul de cenușă"), tava de cenușă și kitul de curățare.

Arzator pe peleti Citerm este descris detaliat la categoria -arzatoare de peleti - Citerm.

Arzătorul pentru peleți este alcătuit dintr-un corp de arzător (care trebuie montat pe ușa inferioară a cazanului) și un sistem de alimentare cu șuruburi (care este pus în rezervorul de peleți lângă cazan). Tubul flexibil din plastic este utilizat pentru a conecta cele două părți.

Panoul de comandă al arzătorului se află pe partea frontală a corpului arzătorului. Arzătorul funcționează automat și poate fi programat foarte usor.

Spre deosebire de alte produse de pe piața, arzătorul cu peleți Citerm are două alimentatoare (comandate de două motoare diferite). Unul este alimentatorul principal care transportă peleți la corpul arzătorului din depozitul de peleți. Celălalt se află în interiorul arzătorului și facilitează procesul de alimentare cu peleți către cazan. De asemenea, acționează ca o protecție împotriva inversarii flacarii.

Descarca: