Arzător automat de peleti - Citerm

P-35 și P-55 CITERM sunt destinate, instalării pe cazane pe combustibili solizi și pe cazane combinate. Arzatoarele P-35 și P-55 reprezintă o soluție economică pentru încălzirea locuinței dumneavoastră. În producția de arzătoare, se utilizeaza doar componentele de cea mai bună calitate, astfel încât potentialele eșecuri sunt reduse la minim. - Elementele de securitate sunt asigrate la cel mai înalt nivel. Un control prin fotocelulă a flacarii flăcării se realizează continuu iar tubul flexibil, care face legătura între arzător și snecul de transport este fabricat din material plastic, astfel conceput incat impiedica intoarcerea flacarii.

Combustibilul utilizat în cazanele cu arzătoare încorporate cu arzator de peleti P-35 și P-55 este pelete din lemn. - Peletii sunt din biomasa din reziduu de lemn. Peletii pot fi stocati în mai multe moduri: în saci de 15 kg și 1000 kg, sau în vrac, în rezervoare mari (4 - 15 m3), îngropate în sol sau în pivniță.

Caracteristici de ardere pentru peleti sunt urmatoarele:

  • puterea calorifică> = 5 kWh / kg (18 MJ / kg)
  • diametru = 6 mm - max. lungimea = 50 mm
  • procentul maxim de umiditate = 12%
  • procentul maxim de praf = 1,5%

Atat pentru aceste arzatoare cat si celalte pe ulei avem in orice moment,piese de schimb , ceea ce garantează că încălzirea noastră este sigură, fără stagnare. Arzatoarele noastre pe peleți funcționează cu succes pe aproape toate cazanele.

Descarca: