Cosuri de fum

Coșul de fum este o parte integranta a instalației de încălzire. Rolul coșului de fum este acela de a elimina gazele de ardere și fumul rezultat în urma arderii unui combustibil, solid, lichid sau gazos. Eliminarea gazelor se va face în atmosferă, deasupra acoperișurilor, în condiții de securitate maximă, evitând poluarea mediului înconjurător și intoxicarea oamenilor. Coșul de fum realizeaza tirajul necesar evacuării gazelor și aspirării aerului de ardere. Fumul și gazele încinse prin arderea combustibilului au o greutate specifică mai mică decât aerul rece din afara coșului, urcând astfel pe coș, generând tirajul.

Tirajul coșului de fum este de fapt viteza de circulație a gazelor, a fumului în interiorul coșului către ieșire, fiind influențată de o multitudine de factori intre care subliniem: înălțimea utilă, distanța între locul unde intră gazele, fumul în coș până la ieșirea din el ; diametrul interior al coșului de fum; variații de diametre interioare pe toată lungimea coșului de fum; tipul de racordare, numărul de coturi, etc.Cosurile produse si comercializate de noi sunt personalizate in functie de fiecare amplasament si tin cont de puterea cazanului de incalzire precum si de tirajul necesar unei bune combustii. Cosurile de evacuare gaze (cosuri de fum) sunt realizate din tabla de inox cu pereti dubli si cu izolatie de vata bazaltica. Aceste cosuri respecta atat cerintele de functionalitate cat si de design.

Cosurile de fum comercializate de noi dispun de toate accesoriile pentru prindere pe perete si asiguram atat transportul acestora la beneficiar cat si instalarea .

Descarca: