Aerotermele cu agent termic sunt folosite pentru incalzirea spatiilor mari. Acetea reprezinta o baterie proiectată și construită special pentru încălzirea mediilor industriale. Grosimea mare a tubului din oțel, diametrul său mare (ø 22 mm) și raportul optim dintre debitul de aer și randamentul termic garantează o durată lungă de viață și un confort ridicat în mediu. Aerotermele de incalzire sunt produse in 10 dimensiuni, cu ieșiri de căldură de la 5 până la 120 kW și sunt disponibile cu 1 bobina rând pentru abur sau apă supraîncălzită, 2 ranguri pentru sistemele de apă caldă și 3 rânduri pentru instalații de apă caldă în temperatura scăzută. Acestea pot fi montate pe perete și pe plafon.

Incălzitoarele aerotermice sunt conforme cu noul Regulament European (UE) nr. 327/2011, care impune un consum de energie deosebit de scăzut în raport cu performanțele aeraulice furnizate. Regulamentul este în vigoare din ianuarie 2013.

O gamă largă de accesorii, cum ar fi conductele suplimentare pentru admisie aer din exterior și de recirculare, flanșe, motoare cu protectie IP 55, motoare cu protecție împotriva exploziilor, comenzi multifuncționale cu termostat ambiental, execuții non-standard (tensiune specială și conducte) vă permite să alegeți întotdeauna soluția cea mai potrivita.

Descarca: